Ga naar de inhoud

Bewindvoerder in Zwanenburg

Globale weergave van het werkgebied

Bent u op zoek naar een bewindvoerder, mentor of curator in Zwanenburg en omgeving? Dan kunt u bij Argalo BV terecht. Argalo BV is vanaf 2013 actief op het gebied van bewindvoering, mentorschap en curatele.

Bewindvoering Zwanenburg

Het wordt steeds moeilijker om de eindjes aan elkaar te knopen. Rekeningen worden niet meer betaald. De financiële problemen worden steeds groter. De brieven worden steeds dreigender, deurwaarders aan de deur, beslag op inkomen. Een hele stressvolle situatie.

Maar ook als de situatie niet zo stressvol is kan een bewindvoerder u helpen met uw financiële zaken. We zorgen ervoor dat uw inkomsten en uitgaven in balans zijn en blijven. En bij eventuele schulden zoeken we naar een oplossing.

Argalo BV helpt u bij het aanvragen van beschermingsbewind.

Bewindvoering en mentorschap Zwanenburg

Als u naast hulp op financieel gebied ook zoekt naar een vertegenwoordiger op het gebied van zorg kan Argalo BV u helpen. De combinatie van bewindvoering en mentorschap is in dit geval de oplossing. Argalo BV vervult dan de functie van bewindvoerder en mentor.

Argalo BV helpt u bij het aanvragen van beschermingsbewind en mentorschap.

Bekend bij

Argalo BV is bekend bij organisaties zoals Amstelring, De Binnenvest, Cardea, DVS/verzorgd leven, Gemiva-SVG, GGZ, Groot Hoogwaak, de Haardstee, Heliomare, HOZO, IASZ, Ipse de Bruggen, ISD Bollenstreek, Kennemerhart, Kwadraad, MEE, Middin, Ons Tweede Thuis, Parnassia, Philadelphia, Raamwerk, Saar aan Huis, SEZO, Tom in de Buurt en Zorgbalans.